Beoordelingen van La Copita Grouw

Recente recensies

5.0
Laurens
3 oktober 2022

Het eten viel erg tegen ten opzichte van andere keren. De shoarma (kapsalon) smaakte niet vers en leek "opgewarmd". Dit weerhoud ons ervan om nog een keer te bestellen.

Reitsma
1 oktober 2022

Pizza's zijn altijd heerlijk, rijkelijk belegd met ingredienten en keurig op tijd bezorgd.

Hans Kerkhof
1 oktober 2022

Er zat 25 minuten tussen het tijdstip dat de bestelling klaar was en het moment dat ze afgeleverd werden. De pizza’s waren op dat moment al lauw. Jammer. Pizza’s waren voor de rest prima.

Margryt
30 september 2022
Sake
25 september 2022

Belangrijkste is de kwaliteit!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Copita

Goedenavond. Is wat mis gegaan met u Besteling. La copita

Michiel de Cocq van Delwijnen
25 september 2022

Weer fantastisch gesmaakt de pizza.Echt een aanrader.

Groen
24 september 2022

Pizza was lekker (carb speciaal), maar ik vond bodem taai. Ik had een tip toegevoegd bij de betaling, maar kreeg toch de indruk dat de bezorger alsnog een tip verwachtte

geert engelsma
22 september 2022

Het eten is een aanrader. En de bezorging is uitmuntend

G.
16 september 2022
R. Bijker
15 september 2022

Het was goed en op tijd

Mark
13 september 2022

Heerlijk pizza’s en spareribs

Carla
12 september 2022

tonno, quattro formagio en hot pepper, waren warm en lekker! helemaal top na een dag klussen:-)

Linda
10 september 2022
Hendrika Touber
6 september 2022
Willem
3 september 2022

Het eten was goed,er was meer dan genoeg. En vlotte levering.

Martijn van der Wal
30 augustus 2022

Prima kwaliteit, bezorging stipt op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Loes
27 augustus 2022
Arnold
20 augustus 2022

Lekker gegeten. Bedankt.

Coby Hiemstra
18 augustus 2022

Lekker snel, heerlijke pizza

R van Dijk
17 augustus 2022
mk
16 augustus 2022

Prima pizza's, acceptabele prijs.

Femke
15 augustus 2022
Monique van Oostrum
15 augustus 2022

Heerlijke pizza's, bestelling ging digitaal erg makkelijk, goed op de hoogte gehouden over status levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
14 augustus 2022
Joost
13 augustus 2022
Hendrika de Boer-van der Linden
13 augustus 2022

Weer heerlijke pizza's en binnen de verwachte bezorgtijd gebracht

Sieds
13 augustus 2022

Heerlijke pizza's gegeten, prima gevuld en prima kwaliteit

Gerda
9 augustus 2022

De pizza’s waren voortreffelijk. De pasta’s hadden weinig tot geen smaak en waren “melig”. Voor verbetering vatbaar.

Angela
6 augustus 2022

Makkelijk online besteld, juiste tijd klaar, heerlijke pizza, voor herhaling vatbaar

Alja Wiersma
6 augustus 2022
Marleen
3 augustus 2022

Snelle bestelling en heerlijk gegeten!

M.S.
1 augustus 2022

De pizza’s waren heerlijk maar ze sjoemelen met levertijd van pizza’s en bezorgen dan vervolgens zomaar een half uur later. Wij komen hier niet weer.

Emma Baarda
31 juli 2022

T duurde beetje lang en verkeerde pizza werd bezorgd, daarna wel de goeie gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ylse
29 juli 2022

Prima eten, glutenvrije pizza is wel erg taai. Toppings zijn erg goed.

Esther
23 juli 2022

Super snel bezorgd en erg lekker

stancovik
19 juli 2022

prima bezorging e lekkere pizza’s

Annemiek
19 juli 2022

Heerlijke pizza's en patatjes! 😋 Niet koken op de camping, zo ideaal met dit weer!

Andy
17 juli 2022

Heerlijke pizza ,vriendelijke bezorger, snelle levering.

Aaltje
8 juli 2022
Linda
6 juli 2022

Het was weer super lekker top pizza🍕

Jan verhoef Akkrum
3 juli 2022

Alweer Geweldig genoten ! Heerlijke verse kwaliteit pizza’s en gerechten op tijd bezorgd gekregen !

Els
2 juli 2022

Lekkere pizza, makkelijk te bestellen .

Paul
2 juli 2022

Bij de pizza Capri zat helaas geen rucola, maar beide pizza's die we bestelden waren lekker, goed warm en snel bezorgd.

Sake Sytema
2 juli 2022

Uitstekende pItzas en uitstekende bezorging!!

Marijke Binnema
28 juni 2022

Erg lekker en zeer snelle service

T Ijpelaar
27 juni 2022

Heerlijke pizza Margarita en een heerlijke Corzone. Afgehaald en op onze boot opgegeten. Smaakte voortreffelijk en heerlijk vers klaargemaakt en dus heerlijk warm

Hendrika de Boer-van der Linden
26 juni 2022

Heerlijk gegeten.

Reitsema
18 juni 2022

Snel en heerlijk!

Geke
18 juni 2022
Bertus
13 juni 2022

Op afgesproken tijd klaar, en lekkere pizza!

Melissa
12 juni 2022

Op een van de pizza's had ik als extra topping ui betaald. Maar op de pizza was deze nergens te bekennen....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aaltsje
29 mei 2022
de Boer
29 mei 2022

altijd heerlijke pizza.... en snelle bezorging

M
27 mei 2022
Sonja Teitsma
22 mei 2022

Heerlijke pizza's! Aanrader!

Anoniem
20 mei 2022

Deze keer was weer super!

Aaltsje
8 mei 2022

Snel en warm thuis. En lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Feenstra
6 mei 2022

Na 2 x zeer slecht, vanavond de pizza die we hadden besteld.! En super warm! Dankjewel

Johan Knol
6 mei 2022
Kor
5 mei 2022

Prima pizza’s en mooi op tijd bezorgd!

Akke
4 mei 2022

Heerlijke pizza, ook de glutenvrij bodem.

E Rijfers
2 mei 2022

Bezorging pas na telefonisch contact, meer dan een half uur na tijdstip van keuze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rv
1 mei 2022

Had gevraagd om de satesaus apart erbij inplaats van het vlees zwemmend er in..voor de rest is het altijd prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
1 mei 2022

Pizza's en shoarma mooi op de aangegeven tijd bezorgd. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralf Dapper
30 april 2022
Michael Dubber
30 april 2022

Nu al meerdere bestellingen geplaatst variërend van kapsalon tot pizza. Het eten wordt op tijd bezorgd en is warm. Tot nu toe heeft ons.alles gesmaakt en proef je dat ze veel verse producten gebruiken.

Link
25 april 2022

Pizza's optijd bezorgd en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meta de Jong
24 april 2022

Heerlijke bodem en mooi op tijd bezorgd

Mariet
18 april 2022

Pizza was heerlijk maar de extra bestelde topping was wel erg karig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margriet
17 april 2022

Tipje Achteraf een mail met verwachte bezorgtijd Misschien kan dit al tijdens bestelproces?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilja de Vries
15 april 2022

Helaas miste wij in onze calzone de salami en kip en kaas . ( was gewoon heel weinig) De shoarma overheerste heel erg en het was slap. De pizza zijn niet goedkoop dan verwacht toch een betere kwaliteit

Reactie van La Copita

Goedenavond. Jammer om te horen dat u niet tevreden bent met de calzone. Bij calzone mix zit geen salami in staat ook niet bij . .heeft u wel de gooi calzone bestelt . We horen het graag hoe we tot en oplossing kunnen komen . La copita

d
15 april 2022
J Knol
11 april 2022

We vonden de eerdere bestelling van betere kwaliteit. Pizza’s waren vetter en taaier dan eerder. Smaak was wel zoals gewend en als eerdere bestellingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P.j
10 april 2022

Het smaakt, maar de bestelling klopt niet altijd, vergeten vaak de extras of leveren de verkeerde pizza's. In ieder geval beter dan Mio Amore

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kor Hylkema
4 april 2022

De bestelde pizza’s waren er een half uur eerder dan via de mail was aangegeven. Dat was een aangename verrassing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Copita

Goedemiddag. We kunnen niet op minuut na bezorgen. We doen ons best kunnen niet altijd de tijd gerendeere. Soms te vroeg en soms te laat . La copita

Wiebren Veldstra
4 april 2022
Klaas westerhoff
3 april 2022

Snelle bezorging top kwaliteit goede service!

Ad
2 april 2022

Alleen een verbeterpunt: Goed lezen wat er is besteld: Patat waar aardappelschijfjes is besteld en andersom. En dit was niet de eerste keer!

Erik
27 maart 2022
Gerrit van der Ploeg
25 maart 2022

Calzone mix besteld. Geen kip gevonden en Calzone echt te klein.

Jessica
20 maart 2022

Prima service! Klein foutje in de bestelling, maar super snel verholpen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nvt
17 maart 2022

De Calzone was klein van formaat en de buitenkant had grote verbrande stukken deeg. De andere pizza was een kinderpizza formaat. Dat we hier dik €35,- voor moesten betalen is niet in verhouding met de hoeveelheid en kwaliteit. De bezorging was niets op aan te merken. 20minuten vroeger dan aangegeven en een super vriendelijke jongeman!

Pieter de Jong
16 maart 2022

Wederom heerlijk menu gehad. Vooral zo doorgaan.

Arie
11 maart 2022

Heerlijke pizza en op afgesproken tijd klaar.

Pieter de Jong
3 maart 2022

Alweer heerlijk gegeten van een menu van la copita. Zeer tevreden klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coba Fennema
27 februari 2022
Greetje
24 februari 2022

Was vanavond super!

Pieter de Jong
16 februari 2022

Alweer een super lekker gerecht gehad.

Geertje
14 februari 2022
Pieter de Jong
2 februari 2022

Alweer een topmenu gehad. Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjouke van der van der Meulen
20 januari 2022

redelijke pizza's. bij thuiskomst bleek er geen rucola bij te zitten, wel voor betaald

Ms.
17 januari 2022

Helemaal prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arne Postma
16 januari 2022

Het eten was heerlijk en de bezorging was zoals altijd snel geleverd.

Andries
15 januari 2022

Prima Pizza voor een prima prijs en correcte bezorging

Adolf
8 januari 2022
Anneke Bakker
8 januari 2022

Prima pizza.

Tjitske de Vries
6 januari 2022

Heerlijke pizza. Rijk belegd. Aanrader!!!

Yolanda
6 januari 2022

De pizza's waren voorheen wel eens te hard gebakken.. niet zo lekker. Nu waren ze heerlijk zacht en een beetje knapperig, voor de kinderen ook beter te eten :) De kruidenboter miste bij het voorgerecht.. na een belletje stonden zo weer bij me aan de deur met de kruidenboter en een heerlijke rode wijn. Ik zeg top service, heel netjes en klantvriendelijk.

MK
2 januari 2021
Audrey Westendorp
2 januari 2021

Snelle levering, goed gevulde pizza's en een goede verhouding prijs-kwaliteit

de Boer
20 december 2021

heerlijke pizza..... en supersnel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Post
18 december 2021

Als je wat extra's besteld wordt nooit bijgeleverd. Extra sausje oid. Jammer is dat.

Tryntsje Postma
12 december 2021
Henk
11 december 2021

Top service . Was wat vergeten erheen gebeld en met de zelfde bestelling mee gegaan . Dikke top

Anna
10 december 2021

Prima service.

Bernou
8 december 2021

Snelle levering. Heerlijke pizza Calzone

S Lusthof
3 december 2021

Lasagna was 90% kaas, geen gehakt of groenten te zien, en het zag eruit als een supermarkt kant en klaarmaaltijd.. Niet voor herhaling vatbaar.

Reactie van La Copita

Goedemorgen. Waar moeten anders lasagne in vervoeren voor de bezorging. Gaat wat moeilijk op en Andre menner of op en boord . Heb je en oplossing voor ons we horen het graag La copita

Adolf
3 december 2021
Arie
30 november 2021

Heerlijke pasta en pizza’s. Bezorging op afgesproken tijd.

Marian
29 november 2021

Klantvriendelijk Tip; bij bezorgen friet in aparte papieren zak ipv in afgesloten plastic tasje. Patat wordt erg slof in plastic

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanine Meijers
28 november 2021

Ik had spaghetti Napoli besteld maar kreeg penne.De salade was niet aangemaakt met dressing.Aandacht aan thuisbestellingen is nodig.

Femke Van Heijnsbergen
22 november 2021

Wederom heerlijk gegeten en keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Jelle
21 november 2021
Bos
20 november 2021
Bernou
17 november 2021

Heerlijke pizza's en super snel geleverd

Mj
14 november 2021

Pizza was prima. Bezorging is meestal wel lang, houden we meestal wel wat rekening mee, maar vandaag was de verwachting over 1,5uur. Jaa dat is wel wat te lang haha

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

petra
13 november 2021

te veel verbrande randen zwart helaas dit keer op alle pizza ,s wat te lang in de over gezeten .

Harry Schuurman
8 november 2021

Bekertje sambal had er voor mij niet gehoeven.

Taeke
7 november 2021

Altijd zeer tevreden maar deze keer niet tomatenpuree als topping en de dingen die ik extra had besteld waren sporadisch te vinden hoop de volgende keer weer op de vertrouwde kwaliteit

K de Vries
7 november 2021

Helaas werden de pizza’s meer dan een half uur te laat bezorgd. Ook de kwaliteit van de pizza’s viel ons erg tegen, de tomatensaus vonden we te sterk van smaak. Gehele smaak viel tegen. We hebben la copita pizza’s wel eens lekkerder gevonden. Deze keer viel echt tegen.

Yolanda Bruggink
4 november 2021

Mijn pizza was gedeeltelijk verbrand en de ei miste bij de pizza carbonara speciaal. Dit was wel wat teleurstellend. De bezorging was top. Vriendelijke bezorger

Lantinga
2 oktober 2021

Is wel eens beter geweest!!

E.D. Rentema
30 september 2021

Te koud en slap

Miryana
30 september 2021

Super lekker pizza 👍

M
29 september 2021

Super snel en zoals altijd lekker

Faber
28 september 2021

Smaak was goed, alleen ontzettend taai. Anders was het vijf sterren geweest.

Jelmer
25 september 2021

Heerlijke pizza’s en bezorging volgens afspraak.

Hoekstra
24 september 2021

Ze kunnen bij La Copita heel slecht kloklezen. Of de pizza’s komen veel te laat dan de aangegeven tijd of zoals vandaag een uur te vroeg

Reactie van La Copita

Goedenavond . We kunnen heel goed klok lezen . Dit keer is niet ons fout maar die van jullie . Op de bon staat graag bezorgen om 16:45. We waren bij jullie om 17:05 dus niet uurtje te vroeg. La Copita estelling Bestelnummer:71241GRS - 2 Besteld op:Vandaag, 15:46 Besteld via:Website Bezorgtijd:17:05, gevr.: 16:45 Betaalwijze:Online betaald

Ad
18 september 2021

Na vele bestellingen, nu even een dipje: Kapsalon met aardappelschijfjes besteld, geleverd met patat. Hot chicken schotel met aardappelschijfjes besteld, de aardappelschijfjes apart in een zakje erbij, die waren koud. En bij deze bestelling helemaal geen rauwkost gekregen.

Adolf
15 september 2021
Dooitze Nauta
13 september 2021

Calzones die zo goed zijn als deze vind je niet vaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
12 september 2021

Pizza’s zijn op zich wel redelijk. Helaas geen shoarma op de pizza terwijl ik daar wel voor betaald heb. Bezorging zou een uur duren maar werd uiteindelijk een uur en 3 kwartier, zonder bericht. En dit is niet de eerste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Vos
9 september 2021

Pizza was niet gaar. Al de tweede keer

Tryntsje postma
5 september 2021

Heerlijke pizza’s en uitstekende service / bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique Snip-Hofstede
3 september 2021
Woltjer
29 augustus 2021

Top. Voor eerst hele pizza op!

Santos
26 augustus 2021

Great service ! I bought online and was done on time,food was warm and super delicious,I recomend this place.

Stan
26 augustus 2021

Nette tent. Afgehaald maar vriendelijk gesprek met de eigenaar. Echt nog iemand die trots is op zijn product. Lekkere pizza.

Es
25 augustus 2021
V.d heide
16 augustus 2021

Om 18.07 twee pizza's besteld de bezorgtijd zou ongeveer rond 19.00 plaatsvinden echter werd dit 10 over acht, diverse keren contact gezocht maar werdt geen gehoor aan gegeven, nou heb ik er begrip voor dat het een 20 minuten uitloopt maar meer als een uur vindt ik geen goeie reclame, toen ze nog in akkrum zaten was het toch beter voormekaar, als het te druk is in de zaak zou ik zeggen haal dan de bezorg service er uit en zet je mensen daar op in want dit is geen reclame voor la copita en het is overigens niet de eerste keer dat dit gebeurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Copita

Goedemorgen Gea heide . Hier hebben ook contact gehad via Googel . Ten eerste onze excuses. We hadden gisteren probleem met internet en telefoon de hele avond . Welke adres moesten de pizza’s bezorgd worden . De volgende keer krijg je van ons korting. Nogmaals excuses pizzeria la copita

Gb
14 augustus 2021
Anneke Bakker
12 augustus 2021
Jesse Van der Loo
12 augustus 2021

Altijd heerlijke pizza’s zeker een aanrader!😋

Klaas Jan Jan Jongstra
9 augustus 2021

Site geeft aan keuze tijdstip bezorging. Bestel om 18:00 voor 19:00 : keuze optie was vrij. Bezorging is 19:32 . Gebelt om 19:30 of dez pizzas onderweg zijn , krijg ik te horen dat de tijdstippen nooit kloppen en dat men daar geen rekening mee moet houden. Haal dan de keuze optie tijdstip bezorging eraf.

Klaas
9 augustus 2021

Bezorging een kwartier later dan aangegeven was

Kor Hylkema
9 augustus 2021

Na het bestellen gaf de site aan dat onze twee pizza's pas over 1.20 uur zouden worden afgeleverd, maar deze kwamen al na 50 minuten. Was leuke meevaller. Prima pizza's en we hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
8 augustus 2021

Keuze gemaakt om te laten bezorgen. Wenstijd waar je uit kon kiezen: zo snel mogelijk, 19.00 etc. Keuze gemaakt voor zo snel mogelijk. Toen ik besteld had was de bezorg tijd ongeveer 19.30 wat mij al verbaasde en de pizza’s kwamen pas tegen 20.00, dat zijn dan dingen die tegen vallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline F.
8 augustus 2021

Zoals altijd overheerlijk!

Jitske
3 augustus 2021

Heerlijk gegeten en het werd mooi op tijd bezorgd bij ons in de jachthaven.

Colin
3 augustus 2021

Top pizza en snel bezorgd

Lantinga
2 augustus 2021
Anneke Ramaker
1 augustus 2021

Een goed belegde warme pizza! Erg lekker!

Brenda
31 juli 2021

Heerlijke spare ribs. Misschien de patat in een apart zakje erbij doen dan blijft het krokant.

Koopmans
24 juli 2021

Bodem was taai, smaak goed Rucola kan er beter los bij in een zakje

Lutzen
24 juli 2021
Riemsma
23 juli 2021
Inez van Stroe
22 juli 2021

Lekkere pasta en pizza en geweldig dat het preciés op tijd op de camping geleverd werd, met pizzasnijder.

Jelle
2 juli 2021

Heerlijke pizza's en super snel bezorgd, tot nu toe elke keer eerder dan de geschatte bezorgtijd, super!

Sieds
26 juni 2021

Heerlijke pizza's, al jaren klant Ga zo door!

A
20 juni 2021

Pizza was heerlijk, alleen wel een onjuiste pizza gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Colin
20 juni 2021

Bezorging was weer top zoals gebruikelijk, helaas was de pizza deze keer wat minder, pizzadoos was niet compleet dicht toen ik m kreeg, en het leek dit keer alsof de ham niet lang genoeg in de oven had gezeten, kan ook zijn omdat er op sommige plekken teveel ham op elkaar lag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendrika
19 juni 2021
Remco
18 juni 2021

Pizza's zijn gewoon heerlijk. Smullen geblazen

Marianne
18 juni 2021
H.C.Haanstra
15 juni 2021

Geen zin om te koken. Pizza besteld. Snel geleverd en smaakte naar meer. Bedankt.

n de jong
13 juni 2021

heerlijk

Hinke
12 juni 2021

Wat fijn dat we nu van die heerlijke pizza's in eigen dorp hebben. Heerlijke pizza's, snelle bezorging op de fiets!

Sdb
10 juni 2021
Steinfort
6 juni 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
5 juni 2021

Brood besteld maar iets anders gekregen. Messenger bericht wordt niet op gereageerd. Helaas. Pizza was wel lekker.

Jaap
4 juni 2021

Was top, snelle begrip en service, raad ik een ieder aan...👍👍👍

Colin
1 juni 2021

supersnelle bezorging, woon in een dorpje verderop, en eten was er gewoon al binnen 20 minuten na bestelling, eten was ook weer erg lekker

Eerligh
30 mei 2021

Precies op de aangegeven tijd bezorgd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johannes
25 mei 2021

Top

Ina
25 mei 2021
Tië-Ids Breeuwsma
24 mei 2021

Kwaliteit en temperatuur dikke prima. Bezorging goed en snel en vriendelijk.

JMVRJ
24 mei 2021
paul
23 mei 2021

kwaliteit was heel goed. bezorging moest in 2 x helaas. maar wel keurig een verontschuldiging in de vorm van een fles wijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
23 mei 2021

Extra Patat opgesloten in kartonnen doosje , Slap geworden maar dat iis dan onze enige min puntje, ruim voldoende, heerlijk gekruid vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. vd Meer
14 mei 2021

Heerlijke pizza, mooi op tijd geleverd (zsm en nog sneller dan in eerste instantie aangegeven tijd). Ik had een extra topping bijbesteld, hier betaal je ook extra voor, maar helaas was deze nergens terug te vinden op de pizza. Graag beter opletten wat er bijbesteld wordt of wat er op de pizza hoort volgens jullie eigen menu (laatst ontbrak ook een topping die er wel standaard op zou moeten zitten). Het is vooral een beetje vervelend dat je wel extra bijbetaald, maar dat daar vervolgens niets mee gedaan wordt.

visser
14 mei 2021

Helaas zat er op de calzone wederom geen peper, net als de vorige keer, waarvoor wij wel betaald hebben. en Het verschil in de calzones was erg groot, de ene was relatief klein en stond niet in verhouding tot de prijs. smaak was prima.

Douwe
9 mei 2021

Pico bello

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Traktatie
8 mei 2021

Heerlijke warme pizza’s laten bezorgen

Colin
7 mei 2021

Prima pizza, snelle bezorging, bestellen hier nog een keer

Nienke
3 mei 2021

Was erg lekker, jammer dat de knoflooksaus er niet bij was geleverd, maar wel besteld was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rennie
2 mei 2021

Heeft weer goed gesmaakt.. Shoarma met aardappelschijfjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosalie
2 mei 2021

Lekker als vanouds! Snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jettie
2 mei 2021

Heerlijke pizza's ruim binnen de voorgestelde tijd geleverd.

Anoniem
1 mei 2021

Extra Spaanse pepers besteld voor een pizza, zaten op de verkeerde pizza. Pizza was snel koud

Petra
30 april 2021

Snel service en heerlijke pizza

Lantinga
28 april 2021

Helaas was de spaghetti bolonaise penne bolonaise... zeer teleurgestelde dochter!! Verder zeer attent dat jullie er een fles wijn bij hebben gedaan!

Feitze
27 april 2021

Ik had een pizza frutti di mare besteld, maar hij smaakte naar shoarma. Ik heb wel vis aangetroffen, maar het smaakte er niet naar. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bram
26 april 2021

zeeeeeeer goed gevulde pizza's , en de smaak was ook uitstekend

Johannes okkema
26 april 2021

Uiteraard weer top!

Gerard Kok
24 april 2021

Snel bezorgd en de pizza's waren nog goed warm. Smaakten heerlijk alleen jammer dat het niet de bestelde pizza was.

Meer
20 april 2021

Pizza smaakte weer prima, en er was rekening gehouden met de opmerkingen, werd op tijd bezorgd. Top weer!

Veronica
17 april 2021
Jop
17 april 2021
Robert
14 april 2021

Gut und zuverlässig, empfehlenswert!

Breeuwsma
10 april 2021

Pizza was op zich goed.Alleen hadden we salami besteld maar er zat peperoni op.Dus ons zoontje vond het te pittig.

René
9 april 2021

Heerlijke pizza waren net klaar toen ik binnen kwam. Op de site stond ontvang een fles wijn. Die heb ik niet gezien. Verder keurig voor elkaar.

Zwaga
6 april 2021

De ene was goed, de andere was slap en niet heel erg lekker. En de pizza's werden een kwartier eerder bezorgd dan afgesproken, was ons te vroeg om te eten.

Joep ten Brink
5 april 2021

Prima Pizza. Echter in deze tijd van pizza's 'on the go' meenemen, hadden we verwacht dat die deze al in hoeken gesneden zou zijn. Wij aten de pizza in de auto op en dan wordt het lastig

B.Andringa
5 april 2021

de kwaliteit is voor ons is 5 sterren waard En ook de bezorging zijn wij zeer tevreden over dus ook 5 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mv
4 april 2021

niet nodig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
3 april 2021

Heerlijke pizza, snelle en vriendelijke bezorging.

Petra
3 april 2021

Heerlijke pizza’s niet vet .

Anoniem
2 april 2021
Elio Huisman
2 april 2021

Lekker maar door de uien laat ik poepjes

Jdv
2 april 2021

Er miste een extra bestelde topping. Pizza wat verder lekker en goed warm bezorgd.

Huisman.
2 april 2021

Pizza bodem erg vochtig bij het eten gleed de vulling er zo af.

Alexandra
31 maart 2021

Alles was lekker en veel. De sla was echter bedorven.

MK
31 maart 2021

Zoals altijd, snel en lekker

iets met bootjes
30 maart 2021

Vooral de bezorging werd gedaan door zo’n beleefde knappe man

Lisanne
30 maart 2021
Jo
30 maart 2021

Besteld en meer dan 30 euro betaald voor 2 pizza’s. Ze hebben het eten gewoon niet geleverd en ze waren niet bereikbaar!!

Reactie van La Copita

Goedenavond Er was gisteren fout bij ons in de app van de bezorging. We zijn geen oplichters. Jullie pizza’s zijn vandaag om 17 uur bij jullie geleverd . La copita

G.
24 maart 2021
Johannes okkrma
22 maart 2021

Top!

Jildou
21 maart 2021

Pizza was ok. Bezorging ook. Maar dat je daarna door de pizzakoerier bijna van je sokken wordt gereden is minder..... Niet de eerste keer dat er klachten over zijn. Er wordt erg hard gereden elke keer weer.

Reactie van La Copita

Goedenavond. Zou je aub de kleur van de auto kunnen door geven . Dan wet we wie het is la copita Excuses

Anneke Ramaker
20 maart 2021

Lekkere pizza's! Ook heel belangrijk! dat de pizza's goed warm waren. Snelle bezorging. Top!!!

anoniem
19 maart 2021
H.B.
17 maart 2021

Jammer dat er met de opmerking niets is gedaan (geen kaas) Wij vonden de schotel "la Copita" heerlijk maar hadden voor die prijs wel verwacht dat er een bakje rauwkost bij zou zitten en een pita broodje. Blijkbaar moet dit apart besteld en betaald worden. Jammer.

Johannes okkrma
16 maart 2021

Was weer heerlijk 😃

Anne
8 maart 2021

Prima

Heken
6 maart 2021

Heerlijke pizza Snel bezorgd

Kramer
6 maart 2021

Zoals altijd heerlijke pizza s alleen helaas pizza niet helemaal gekregen zoals besteld (tricolore zonder rucola en parm.kaas) maar gaan zeker weer bestellen.

Marijke
5 maart 2021
Alexandra
5 maart 2021

Calzone shoarma was heerlijk!

Edwin
1 maart 2021

Piza was lekker maar de extra bestelde pepers zaten er niet op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johannes
28 februari 2021

Superlekkere pizza.

Betten
27 februari 2021

Superlekker,en heerlijk warm. Bezorging exact op de tijd die we aangegeven hadden.

Dirkje
27 februari 2021

Kwaliteit en smaak pizza’s is heel goed. Echter, de pizza’s werden 20 minuten te laat bezorgd omdat de bezorger het adres niet kon vinden!!!!

Joke knol
22 februari 2021

Was weer heel lekker toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kingma
21 februari 2021

Heel lekker

de Boer
20 februari 2021
Flr
19 februari 2021

Pizza was (weer) overheerlijk!

Marijke
18 februari 2021

Heerlijk gegeten, mooi op tijd bezorgd.

Sieds
15 februari 2021

Pizza was lekker. Bovenkant van de Calzone was een beetje taai maar de smaak was verder goed. Bezorging was volgens afspraak. Alleen er wordt een 1 cent voor een plastic tas gerekend die er niet bij zit. Extra kosten voor ideal betaling is ook niet meer van deze tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Meer
15 februari 2021

Pizza's van La Copita zijn altijd heerlijk en altijd mooi op tijd. Helaas ging dat deze keer mis. We hadden om 17 uur besteld voor bezorging om 18.45 uur. Om 19.15 gebeld dat er nog steeds geen pizza was. Het bleek nogal druk te zijn ivm Valentijn, prima. Om 19.30 eindelijk pizza! Ik had bij de bestelling duidelijk vermeld dat ik geen kaas op 1 van de pizza's wilde, helaas zat dit er wel op. Hij is hier wel op gegeten, want er was telefonisch niet meer door te komen. Volgende keer graag beter op de opmerkingen letten, zeker als het allergenen betreft. En is het een idee dat jullie klanten op de hoogte stellen van grote vertraging? Als je al vroeg een bestelling plaatst, moet dit toch goed in te plannen zijn? Volgende keer beter gaan we maar van uit, want verder nooit klachten gehad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MIent
15 februari 2021

De bestelling werd 75 min. na de afgesproken tijd bezorgd. Er word €0,01 in rekening gebracht voor een tasje maar mijn bestelling was zonder tasje. Het eten was verder goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Es
15 februari 2021
Fenna
14 februari 2021
Alex Langenkamp
11 februari 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Johannesv okkrma
10 februari 2021

Wederom heerlijk gesmaakt .

Marius
10 februari 2021

Pizza was lekker. Bezorging ging snel

Laura
9 februari 2021

Ontzettend snel bezorgd en altijd heerlijk eten! Heb nu al een paar keer hier besteld, altijd goede pizza’s en pasta en ook vlot bezorgd!

Gea
8 februari 2021

Paessana had een heel andere smaak, dan de andere keren dat ik deze besteld heb bij jullie. Heel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Huizing
4 februari 2021
Pieters
4 februari 2021

Pizza's waren super. Alleen beetje jammer dat k 1 cent voor een plastic tas heb betaald die k niet eens had.

Marjan
1 februari 2021

Bijna 2 uren wachten op de bestelling was wel erg lang. Duurde nog een half uur langer na de verwachte bezorgtijd...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
31 januari 2021

Pizza carbonara Speciaal Zonder salami besteld,maar met salami ontvangen. Ook zat er ei schil op de pizza. Het zal wel druk zijn geweest gezien de levertijd maar dat hoeft niet tenkoste te gaan van de kwaliteit die ik gewent ben van la copita. De lasange mozzerella viel wel goed in smaak !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Postma
31 januari 2021

Heerlijk gegeten

Bernard Kamsma
31 januari 2021

Pizza was heerlijk, maar een uur te vroeg!!

A. Wiersma
29 januari 2021

Mooi op tijd, beide pizza's waren goed warm en erg lekker:-)

Esther
29 januari 2021

De pizza's waren heerlijk, goed gevuld, warm en snel bezorgd. Eén minpunt, de rucola ontbrak op één pizza

Alie
25 januari 2021

Iets later, maar het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jetske
25 januari 2021

Heerlijk gegeten! We zaten wat in tijdnood vanwege de avondklok maar het eten werd supersnel geleverd. Meer dan voldoende, lekker warm en geheel volgens bestelling. Topservice van Hafid om ons op de hoogte te houden. Bedankt en tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ACF
23 januari 2021

Bezorging prima en op uitstekend op aangegeven tijd bezorgd, smaak en kwaliteit waren prima van pizza. Minpuntje; Helaas was pizza niet gesneden...servetten zaten er ook niet bij. Verder alles prima

Ymie
18 januari 2021

Er zaten 4 calzones bij ons bestelling waarvan twee niet overeen kwamen met de beschrijving op de website. Of er waren ingrediënten op, of het was een andere. Eten was op tijd, lekker warm en heerlijk. Nog wel een tip, bij meerdere calzones in de bestelling is het misschien handig om het nummer op de doos te zetten. Nu moesten we ze eerst open snijden, checken wat er in zat en dan uitdelen. We hebben wel lekker gegeten hoor! (Wel misten we het flesje wijn dat er anders bij zat😉)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HJB
14 januari 2021

1e keer gebruik gemaakt van de diensten en deze is goed bevalken

Houkelien Bouritius
10 januari 2021

Heerlijke pizza's gegeten. Super snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
10 januari 2021

Door drukte kwam de pizza later. Maar ze smaakten heerlijk.

Jannah
9 januari 2021

De bezorging was wat later dan verwacht, in het bevestigings mailtje stond dat het maximaal een uur zou duren, en de verwachte bezorgtijd was 1,5 uur na het bestellen. Het kwam uiteindelijk 2 uur later na het bestellen.

Laura
5 januari 2021

Snelle bezorging en heerlijke pizza!

Jelle
4 januari 2021

Heerlijke shoarma schotels , prima bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stoker
3 januari 2020

Pizza was niet heel erg warm. En ik had schnitzel met ham kaas en Annanas besteld. Maar ik kreeg 1 met ui champignons. Beetje jammer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
2 januari 2020

Heerlijke pizza's en prima snelle service nadat de verkeerde pizza was bezorgd.

Reina
2 januari 2020
Miedema
1 januari 2020

Het zou fijn zijn dat de verwachte bezorgtijd vóór de betaling bekend is bij de klant.

Job
27 december 2020
N. Nieuwenhuis
25 december 2020

Was heeelijk! Alleen niet bepaald voor 2pers maar eerder voor 3 a 4 pers. 2 keer van kunnen eten🤗

Nick
24 december 2020

Had asperge op de pizza besteld, voor €2,- extra. Die zat er niet op, beetje jammer. Verder was de pizza goed en de bezorger erg vriendelijk en op de afgesproken tijd.