Beoordelingen van La Copita Grouw

Recente recensies

5.0
Arie
30 november 2021

Heerlijke pasta en pizza’s. Bezorging op afgesproken tijd.

Marian
29 november 2021

Klantvriendelijk Tip; bij bezorgen friet in aparte papieren zak ipv in afgesloten plastic tasje. Patat wordt erg slof in plastic

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanine Meijers
28 november 2021

Ik had spaghetti Napoli besteld maar kreeg penne.De salade was niet aangemaakt met dressing.Aandacht aan thuisbestellingen is nodig.

Femke Van Heijnsbergen
22 november 2021

Wederom heerlijk gegeten en keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Jelle
21 november 2021
Bos
20 november 2021
Bernou
17 november 2021

Heerlijke pizza's en super snel geleverd

Mj
14 november 2021

Pizza was prima. Bezorging is meestal wel lang, houden we meestal wel wat rekening mee, maar vandaag was de verwachting over 1,5uur. Jaa dat is wel wat te lang haha

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

petra
13 november 2021

te veel verbrande randen zwart helaas dit keer op alle pizza ,s wat te lang in de over gezeten .

Harry Schuurman
8 november 2021

Bekertje sambal had er voor mij niet gehoeven.

Taeke
7 november 2021

Altijd zeer tevreden maar deze keer niet tomatenpuree als topping en de dingen die ik extra had besteld waren sporadisch te vinden hoop de volgende keer weer op de vertrouwde kwaliteit

K de Vries
7 november 2021

Helaas werden de pizza’s meer dan een half uur te laat bezorgd. Ook de kwaliteit van de pizza’s viel ons erg tegen, de tomatensaus vonden we te sterk van smaak. Gehele smaak viel tegen. We hebben la copita pizza’s wel eens lekkerder gevonden. Deze keer viel echt tegen.

Yolanda Bruggink
4 november 2021

Mijn pizza was gedeeltelijk verbrand en de ei miste bij de pizza carbonara speciaal. Dit was wel wat teleurstellend. De bezorging was top. Vriendelijke bezorger

Lantinga
2 oktober 2021

Is wel eens beter geweest!!

E.D. Rentema
30 september 2021

Te koud en slap

Miryana
30 september 2021

Super lekker pizza 👍

M
29 september 2021

Super snel en zoals altijd lekker

Faber
28 september 2021

Smaak was goed, alleen ontzettend taai. Anders was het vijf sterren geweest.

Jelmer
25 september 2021

Heerlijke pizza’s en bezorging volgens afspraak.

Hoekstra
24 september 2021

Ze kunnen bij La Copita heel slecht kloklezen. Of de pizza’s komen veel te laat dan de aangegeven tijd of zoals vandaag een uur te vroeg

Reactie van La Copita

Goedenavond . We kunnen heel goed klok lezen . Dit keer is niet ons fout maar die van jullie . Op de bon staat graag bezorgen om 16:45. We waren bij jullie om 17:05 dus niet uurtje te vroeg. La Copita estelling Bestelnummer:71241GRS - 2 Besteld op:Vandaag, 15:46 Besteld via:Website Bezorgtijd:17:05, gevr.: 16:45 Betaalwijze:Online betaald

Ad
18 september 2021

Na vele bestellingen, nu even een dipje: Kapsalon met aardappelschijfjes besteld, geleverd met patat. Hot chicken schotel met aardappelschijfjes besteld, de aardappelschijfjes apart in een zakje erbij, die waren koud. En bij deze bestelling helemaal geen rauwkost gekregen.

Adolf
15 september 2021
Dooitze Nauta
13 september 2021

Calzones die zo goed zijn als deze vind je niet vaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
12 september 2021

Pizza’s zijn op zich wel redelijk. Helaas geen shoarma op de pizza terwijl ik daar wel voor betaald heb. Bezorging zou een uur duren maar werd uiteindelijk een uur en 3 kwartier, zonder bericht. En dit is niet de eerste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Vos
9 september 2021

Pizza was niet gaar. Al de tweede keer

Tryntsje postma
5 september 2021

Heerlijke pizza’s en uitstekende service / bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique Snip-Hofstede
3 september 2021
Woltjer
29 augustus 2021

Top. Voor eerst hele pizza op!

Santos
26 augustus 2021

Great service ! I bought online and was done on time,food was warm and super delicious,I recomend this place.

Stan
26 augustus 2021

Nette tent. Afgehaald maar vriendelijk gesprek met de eigenaar. Echt nog iemand die trots is op zijn product. Lekkere pizza.

Es
25 augustus 2021
V.d heide
16 augustus 2021

Om 18.07 twee pizza's besteld de bezorgtijd zou ongeveer rond 19.00 plaatsvinden echter werd dit 10 over acht, diverse keren contact gezocht maar werdt geen gehoor aan gegeven, nou heb ik er begrip voor dat het een 20 minuten uitloopt maar meer als een uur vindt ik geen goeie reclame, toen ze nog in akkrum zaten was het toch beter voormekaar, als het te druk is in de zaak zou ik zeggen haal dan de bezorg service er uit en zet je mensen daar op in want dit is geen reclame voor la copita en het is overigens niet de eerste keer dat dit gebeurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Copita

Goedemorgen Gea heide . Hier hebben ook contact gehad via Googel . Ten eerste onze excuses. We hadden gisteren probleem met internet en telefoon de hele avond . Welke adres moesten de pizza’s bezorgd worden . De volgende keer krijg je van ons korting. Nogmaals excuses pizzeria la copita

Gb
14 augustus 2021
Anneke Bakker
12 augustus 2021
Jesse Van der Loo
12 augustus 2021

Altijd heerlijke pizza’s zeker een aanrader!😋

Klaas Jan Jan Jongstra
9 augustus 2021

Site geeft aan keuze tijdstip bezorging. Bestel om 18:00 voor 19:00 : keuze optie was vrij. Bezorging is 19:32 . Gebelt om 19:30 of dez pizzas onderweg zijn , krijg ik te horen dat de tijdstippen nooit kloppen en dat men daar geen rekening mee moet houden. Haal dan de keuze optie tijdstip bezorging eraf.

Klaas
9 augustus 2021

Bezorging een kwartier later dan aangegeven was

Kor Hylkema
9 augustus 2021

Na het bestellen gaf de site aan dat onze twee pizza's pas over 1.20 uur zouden worden afgeleverd, maar deze kwamen al na 50 minuten. Was leuke meevaller. Prima pizza's en we hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
8 augustus 2021

Keuze gemaakt om te laten bezorgen. Wenstijd waar je uit kon kiezen: zo snel mogelijk, 19.00 etc. Keuze gemaakt voor zo snel mogelijk. Toen ik besteld had was de bezorg tijd ongeveer 19.30 wat mij al verbaasde en de pizza’s kwamen pas tegen 20.00, dat zijn dan dingen die tegen vallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline F.
8 augustus 2021

Zoals altijd overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jitske
3 augustus 2021

Heerlijk gegeten en het werd mooi op tijd bezorgd bij ons in de jachthaven.

Colin
3 augustus 2021

Top pizza en snel bezorgd

Lantinga
2 augustus 2021
Anneke Ramaker
1 augustus 2021

Een goed belegde warme pizza! Erg lekker!

Brenda
31 juli 2021

Heerlijke spare ribs. Misschien de patat in een apart zakje erbij doen dan blijft het krokant.

Koopmans
24 juli 2021

Bodem was taai, smaak goed Rucola kan er beter los bij in een zakje

Lutzen
24 juli 2021
Riemsma
23 juli 2021
Inez van Stroe
22 juli 2021

Lekkere pasta en pizza en geweldig dat het preciés op tijd op de camping geleverd werd, met pizzasnijder.

Jelle
2 juli 2021

Heerlijke pizza's en super snel bezorgd, tot nu toe elke keer eerder dan de geschatte bezorgtijd, super!

Sieds
26 juni 2021

Heerlijke pizza's, al jaren klant Ga zo door!

A
20 juni 2021

Pizza was heerlijk, alleen wel een onjuiste pizza gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Colin
20 juni 2021

Bezorging was weer top zoals gebruikelijk, helaas was de pizza deze keer wat minder, pizzadoos was niet compleet dicht toen ik m kreeg, en het leek dit keer alsof de ham niet lang genoeg in de oven had gezeten, kan ook zijn omdat er op sommige plekken teveel ham op elkaar lag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendrika
19 juni 2021
Remco
18 juni 2021

Pizza's zijn gewoon heerlijk. Smullen geblazen

Marianne
18 juni 2021
H.C.Haanstra
15 juni 2021

Geen zin om te koken. Pizza besteld. Snel geleverd en smaakte naar meer. Bedankt.

n de jong
13 juni 2021

heerlijk

Hinke
12 juni 2021

Wat fijn dat we nu van die heerlijke pizza's in eigen dorp hebben. Heerlijke pizza's, snelle bezorging op de fiets!

Sdb
10 juni 2021
Steinfort
6 juni 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
5 juni 2021

Brood besteld maar iets anders gekregen. Messenger bericht wordt niet op gereageerd. Helaas. Pizza was wel lekker.

Jaap
4 juni 2021

Was top, snelle begrip en service, raad ik een ieder aan...👍👍👍

Colin
1 juni 2021

supersnelle bezorging, woon in een dorpje verderop, en eten was er gewoon al binnen 20 minuten na bestelling, eten was ook weer erg lekker

Eerligh
30 mei 2021

Precies op de aangegeven tijd bezorgd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johannes
25 mei 2021

Top

Ina
25 mei 2021
Tië-Ids Breeuwsma
24 mei 2021

Kwaliteit en temperatuur dikke prima. Bezorging goed en snel en vriendelijk.

JMVRJ
24 mei 2021
paul
23 mei 2021

kwaliteit was heel goed. bezorging moest in 2 x helaas. maar wel keurig een verontschuldiging in de vorm van een fles wijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
23 mei 2021

Extra Patat opgesloten in kartonnen doosje , Slap geworden maar dat iis dan onze enige min puntje, ruim voldoende, heerlijk gekruid vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. vd Meer
14 mei 2021

Heerlijke pizza, mooi op tijd geleverd (zsm en nog sneller dan in eerste instantie aangegeven tijd). Ik had een extra topping bijbesteld, hier betaal je ook extra voor, maar helaas was deze nergens terug te vinden op de pizza. Graag beter opletten wat er bijbesteld wordt of wat er op de pizza hoort volgens jullie eigen menu (laatst ontbrak ook een topping die er wel standaard op zou moeten zitten). Het is vooral een beetje vervelend dat je wel extra bijbetaald, maar dat daar vervolgens niets mee gedaan wordt.

visser
14 mei 2021

Helaas zat er op de calzone wederom geen peper, net als de vorige keer, waarvoor wij wel betaald hebben. en Het verschil in de calzones was erg groot, de ene was relatief klein en stond niet in verhouding tot de prijs. smaak was prima.

Douwe
9 mei 2021

Pico bello

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Traktatie
8 mei 2021

Heerlijke warme pizza’s laten bezorgen

Colin
7 mei 2021

Prima pizza, snelle bezorging, bestellen hier nog een keer

Nienke
3 mei 2021

Was erg lekker, jammer dat de knoflooksaus er niet bij was geleverd, maar wel besteld was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rennie
2 mei 2021

Heeft weer goed gesmaakt.. Shoarma met aardappelschijfjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosalie
2 mei 2021

Lekker als vanouds! Snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jettie
2 mei 2021

Heerlijke pizza's ruim binnen de voorgestelde tijd geleverd.

Anoniem
1 mei 2021

Extra Spaanse pepers besteld voor een pizza, zaten op de verkeerde pizza. Pizza was snel koud

Petra
30 april 2021

Snel service en heerlijke pizza

Lantinga
28 april 2021

Helaas was de spaghetti bolonaise penne bolonaise... zeer teleurgestelde dochter!! Verder zeer attent dat jullie er een fles wijn bij hebben gedaan!

Feitze
27 april 2021

Ik had een pizza frutti di mare besteld, maar hij smaakte naar shoarma. Ik heb wel vis aangetroffen, maar het smaakte er niet naar. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bram
26 april 2021

zeeeeeeer goed gevulde pizza's , en de smaak was ook uitstekend

Johannes okkema
26 april 2021

Uiteraard weer top!

Gerard Kok
24 april 2021

Snel bezorgd en de pizza's waren nog goed warm. Smaakten heerlijk alleen jammer dat het niet de bestelde pizza was.

Meer
20 april 2021

Pizza smaakte weer prima, en er was rekening gehouden met de opmerkingen, werd op tijd bezorgd. Top weer!

Veronica
17 april 2021
Jop
17 april 2021
Robert
14 april 2021

Gut und zuverlässig, empfehlenswert!

Breeuwsma
10 april 2021

Pizza was op zich goed.Alleen hadden we salami besteld maar er zat peperoni op.Dus ons zoontje vond het te pittig.

René
9 april 2021

Heerlijke pizza waren net klaar toen ik binnen kwam. Op de site stond ontvang een fles wijn. Die heb ik niet gezien. Verder keurig voor elkaar.

Zwaga
6 april 2021

De ene was goed, de andere was slap en niet heel erg lekker. En de pizza's werden een kwartier eerder bezorgd dan afgesproken, was ons te vroeg om te eten.

Joep ten Brink
5 april 2021

Prima Pizza. Echter in deze tijd van pizza's 'on the go' meenemen, hadden we verwacht dat die deze al in hoeken gesneden zou zijn. Wij aten de pizza in de auto op en dan wordt het lastig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B.Andringa
5 april 2021

de kwaliteit is voor ons is 5 sterren waard En ook de bezorging zijn wij zeer tevreden over dus ook 5 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mv
4 april 2021

niet nodig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
3 april 2021

Heerlijke pizza, snelle en vriendelijke bezorging.

Petra
3 april 2021

Heerlijke pizza’s niet vet .

Anoniem
2 april 2021
Elio Huisman
2 april 2021

Lekker maar door de uien laat ik poepjes

Jdv
2 april 2021

Er miste een extra bestelde topping. Pizza wat verder lekker en goed warm bezorgd.

Huisman.
2 april 2021

Pizza bodem erg vochtig bij het eten gleed de vulling er zo af.

Alexandra
31 maart 2021

Alles was lekker en veel. De sla was echter bedorven.

MK
31 maart 2021

Zoals altijd, snel en lekker

iets met bootjes
30 maart 2021

Vooral de bezorging werd gedaan door zo’n beleefde knappe man

Lisanne
30 maart 2021
Jo
30 maart 2021

Besteld en meer dan 30 euro betaald voor 2 pizza’s. Ze hebben het eten gewoon niet geleverd en ze waren niet bereikbaar!!

Reactie van La Copita

Goedenavond Er was gisteren fout bij ons in de app van de bezorging. We zijn geen oplichters. Jullie pizza’s zijn vandaag om 17 uur bij jullie geleverd . La copita

G.
24 maart 2021
Johannes okkrma
22 maart 2021

Top!

Jildou
21 maart 2021

Pizza was ok. Bezorging ook. Maar dat je daarna door de pizzakoerier bijna van je sokken wordt gereden is minder..... Niet de eerste keer dat er klachten over zijn. Er wordt erg hard gereden elke keer weer.

Reactie van La Copita

Goedenavond. Zou je aub de kleur van de auto kunnen door geven . Dan wet we wie het is la copita Excuses

Anneke Ramaker
20 maart 2021

Lekkere pizza's! Ook heel belangrijk! dat de pizza's goed warm waren. Snelle bezorging. Top!!!

anoniem
19 maart 2021
H.B.
17 maart 2021

Jammer dat er met de opmerking niets is gedaan (geen kaas) Wij vonden de schotel "la Copita" heerlijk maar hadden voor die prijs wel verwacht dat er een bakje rauwkost bij zou zitten en een pita broodje. Blijkbaar moet dit apart besteld en betaald worden. Jammer.

Johannes okkrma
16 maart 2021

Was weer heerlijk 😃

Anne
8 maart 2021

Prima

Heken
6 maart 2021

Heerlijke pizza Snel bezorgd

Kramer
6 maart 2021

Zoals altijd heerlijke pizza s alleen helaas pizza niet helemaal gekregen zoals besteld (tricolore zonder rucola en parm.kaas) maar gaan zeker weer bestellen.

Marijke
5 maart 2021
Alexandra
5 maart 2021

Calzone shoarma was heerlijk!

Edwin
1 maart 2021

Piza was lekker maar de extra bestelde pepers zaten er niet op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johannes
28 februari 2021

Superlekkere pizza.

Betten
27 februari 2021

Superlekker,en heerlijk warm. Bezorging exact op de tijd die we aangegeven hadden.

Dirkje
27 februari 2021

Kwaliteit en smaak pizza’s is heel goed. Echter, de pizza’s werden 20 minuten te laat bezorgd omdat de bezorger het adres niet kon vinden!!!!

Joke knol
22 februari 2021

Was weer heel lekker toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kingma
21 februari 2021

Heel lekker

de Boer
20 februari 2021
Flr
19 februari 2021

Pizza was (weer) overheerlijk!

Marijke
18 februari 2021

Heerlijk gegeten, mooi op tijd bezorgd.

Sieds
15 februari 2021

Pizza was lekker. Bovenkant van de Calzone was een beetje taai maar de smaak was verder goed. Bezorging was volgens afspraak. Alleen er wordt een 1 cent voor een plastic tas gerekend die er niet bij zit. Extra kosten voor ideal betaling is ook niet meer van deze tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Meer
15 februari 2021

Pizza's van La Copita zijn altijd heerlijk en altijd mooi op tijd. Helaas ging dat deze keer mis. We hadden om 17 uur besteld voor bezorging om 18.45 uur. Om 19.15 gebeld dat er nog steeds geen pizza was. Het bleek nogal druk te zijn ivm Valentijn, prima. Om 19.30 eindelijk pizza! Ik had bij de bestelling duidelijk vermeld dat ik geen kaas op 1 van de pizza's wilde, helaas zat dit er wel op. Hij is hier wel op gegeten, want er was telefonisch niet meer door te komen. Volgende keer graag beter op de opmerkingen letten, zeker als het allergenen betreft. En is het een idee dat jullie klanten op de hoogte stellen van grote vertraging? Als je al vroeg een bestelling plaatst, moet dit toch goed in te plannen zijn? Volgende keer beter gaan we maar van uit, want verder nooit klachten gehad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MIent
15 februari 2021

De bestelling werd 75 min. na de afgesproken tijd bezorgd. Er word €0,01 in rekening gebracht voor een tasje maar mijn bestelling was zonder tasje. Het eten was verder goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Es
15 februari 2021
Fenna
14 februari 2021
Alex Langenkamp
11 februari 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Johannesv okkrma
10 februari 2021

Wederom heerlijk gesmaakt .

Marius
10 februari 2021

Pizza was lekker. Bezorging ging snel

Laura
9 februari 2021

Ontzettend snel bezorgd en altijd heerlijk eten! Heb nu al een paar keer hier besteld, altijd goede pizza’s en pasta en ook vlot bezorgd!

Gea
8 februari 2021

Paessana had een heel andere smaak, dan de andere keren dat ik deze besteld heb bij jullie. Heel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Huizing
4 februari 2021
Pieters
4 februari 2021

Pizza's waren super. Alleen beetje jammer dat k 1 cent voor een plastic tas heb betaald die k niet eens had.

Marjan
1 februari 2021

Bijna 2 uren wachten op de bestelling was wel erg lang. Duurde nog een half uur langer na de verwachte bezorgtijd...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
31 januari 2021

Pizza carbonara Speciaal Zonder salami besteld,maar met salami ontvangen. Ook zat er ei schil op de pizza. Het zal wel druk zijn geweest gezien de levertijd maar dat hoeft niet tenkoste te gaan van de kwaliteit die ik gewent ben van la copita. De lasange mozzerella viel wel goed in smaak !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Postma
31 januari 2021

Heerlijk gegeten

Bernard Kamsma
31 januari 2021

Pizza was heerlijk, maar een uur te vroeg!!

A. Wiersma
29 januari 2021

Mooi op tijd, beide pizza's waren goed warm en erg lekker:-)

Esther
29 januari 2021

De pizza's waren heerlijk, goed gevuld, warm en snel bezorgd. Eén minpunt, de rucola ontbrak op één pizza

Alie
25 januari 2021

Iets later, maar het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jetske
25 januari 2021

Heerlijk gegeten! We zaten wat in tijdnood vanwege de avondklok maar het eten werd supersnel geleverd. Meer dan voldoende, lekker warm en geheel volgens bestelling. Topservice van Hafid om ons op de hoogte te houden. Bedankt en tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ACF
23 januari 2021

Bezorging prima en op uitstekend op aangegeven tijd bezorgd, smaak en kwaliteit waren prima van pizza. Minpuntje; Helaas was pizza niet gesneden...servetten zaten er ook niet bij. Verder alles prima

Ymie
18 januari 2021

Er zaten 4 calzones bij ons bestelling waarvan twee niet overeen kwamen met de beschrijving op de website. Of er waren ingrediënten op, of het was een andere. Eten was op tijd, lekker warm en heerlijk. Nog wel een tip, bij meerdere calzones in de bestelling is het misschien handig om het nummer op de doos te zetten. Nu moesten we ze eerst open snijden, checken wat er in zat en dan uitdelen. We hebben wel lekker gegeten hoor! (Wel misten we het flesje wijn dat er anders bij zat😉)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HJB
14 januari 2021

1e keer gebruik gemaakt van de diensten en deze is goed bevalken

Houkelien Bouritius
10 januari 2021

Heerlijke pizza's gegeten. Super snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
10 januari 2021

Door drukte kwam de pizza later. Maar ze smaakten heerlijk.

Jannah
9 januari 2021

De bezorging was wat later dan verwacht, in het bevestigings mailtje stond dat het maximaal een uur zou duren, en de verwachte bezorgtijd was 1,5 uur na het bestellen. Het kwam uiteindelijk 2 uur later na het bestellen.

Laura
5 januari 2021

Snelle bezorging en heerlijke pizza!

Jelle
4 januari 2021

Heerlijke shoarma schotels , prima bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stoker
3 januari 2020

Pizza was niet heel erg warm. En ik had schnitzel met ham kaas en Annanas besteld. Maar ik kreeg 1 met ui champignons. Beetje jammer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
2 januari 2020

Heerlijke pizza's en prima snelle service nadat de verkeerde pizza was bezorgd.

Reina
2 januari 2020
Miedema
1 januari 2020

Het zou fijn zijn dat de verwachte bezorgtijd vóór de betaling bekend is bij de klant.

Job
27 december 2020
N. Nieuwenhuis
25 december 2020

Was heeelijk! Alleen niet bepaald voor 2pers maar eerder voor 3 a 4 pers. 2 keer van kunnen eten🤗

Nick
24 december 2020

Had asperge op de pizza besteld, voor €2,- extra. Die zat er niet op, beetje jammer. Verder was de pizza goed en de bezorger erg vriendelijk en op de afgesproken tijd.

Maaike visser
19 december 2020

Had om zourtoos gevraagd... Dit was echter verre van dat. Heel jammer

Elles
19 december 2020

Vlotte bezorging - lekker warm eten

De jong
19 december 2020

Was heerlijk maar persoonlijk heb ik liever een knapperige bodem

Pizza
18 december 2020

Heerlijke pizza's, keurig op afgesproken tijd bezorgd voor een prima prijs. Aanrader !

Johan
16 december 2020
Alexandra
15 december 2020

Hele grote porties die schotels!

Henk
15 december 2020

De pizza was niet warm en de samenstelling kwam niet overeen met mijn verwachtingen

Ingrid
14 december 2020

Blij voor jullie dat jullie weer los kunnen, met jullie heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
12 december 2020

Heerlijk gegeten.

Stefan Van zuuk
12 december 2020

Pizza smaakte prima , Had een kortings code dit kon niet telefonisch, dus maar online bestellen, korting was wel te zien maar na het betalen bleek die niet verwerkt te zijn, ik zag 0,01 voor plastic tasje staan maar er zat geen plastic tasje om de pizza’s heen en 0,25 cent transactie kosten, nog nooit mee gemaakt voor een online bestelling . Gelukkig smaakte de pizza wel goed.

ARSW Consultants
11 december 2020
Lb
11 december 2020

Nog even aan de bodem werken. Kan iets dunner en steviger. Verder heerlijk

R. Dijkema
9 december 2020

Om 18:00 uur online onze bestelling geplaatst, verwachtte levertijd was 19:20 uur, uiteindelijk om 19:40 uur gebeld, dat onze bestelling er nog niet was, er werd geen excuses aangeboden voor het lange wachten. Uiteindelijk was het eten er 19:55 uur. Het eten was wel heerlijk, maar we hebben er bijna 2 uren op moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hof
6 december 2020

Was de eerste keer dat we besteld hebben bij la copita, en zeker voor herhaling vatbaar,was super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nynke
6 december 2020

Voor zo snel mogelijk vind ik 1 uur en 45 minuten wel heel erg lang. Pizza was wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N. Nieuwenhuis
6 december 2020

Heerlijke pizza! Beetje jammer dat ondanks ik er bij de opmerking bij had gezet dat de bezorger boven moest zijn alsnog bij de onderbuurvrouw aan ging bellen.. wat overigens het verkeerde huisnummer is.. verder was de pizza echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor
4 december 2020
j.okkema
4 december 2020

Was prima

G.W
3 december 2020
Job
29 november 2020
Lammie
29 november 2020

Doordat de bezorger bij de verkeerde deur stond (buren) en daarna terug gefietst is en daarna nogmaals moest was de pizza niet erg warm meer. Dus eerst thuis zelf de oven maar aan gedaan. Pizza was na opwarmen wel heerlijk.

Tjeerd
28 november 2020

Pizza was niet zoals gehoopt. Niet alle ingrediënten aanwezig en een erg slappe pizza. Bezorging was wel super en vlot.

AK
27 november 2020
Sylvester
26 november 2020

Hoe krijgen ze het voor elkaar. De kapsalon gemixt besteld en deze smaakt gewoon vers. Zo’n frisse smaak, zo clean. Ongelooflijk, wat een sterke opening. Hou deze kwaliteit weer vast! Ouderwets goeie snaak. Fijn dat jullie er weer zijn.

Reactie van La Copita

Bedankt voor je recensie. Pizzeria la Copita

de groot
23 november 2020

Heerlijk gegeten bedankt en tot volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tjittie
22 november 2020

Wij waren dik tevreden. Goed en smakelijk pizza, pizza Grou die nog op d e site stond als pizza az Akkrum. Zou dit maar zo spoedig mogelijk veranderen. De bezorging was prima Wel kanttekening over de tijd ik kreeg als bezorgtijd 18.45 maar werd om 18.00 al bezorgd.👍 Ik weet nu dat als ik onderweg bestel dat ik er een telefoontje bij moet plegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Devil
2 januari 2020

Bestelsite is overzichtelijk en makkelijk een bestelling te plaatsen Keurig op tijd afgeleverd en kwaliteit is erg goed

Right
19 december 2019

Supersnel te bestellen en binnen een kwartier al thuis! Top

Mb
19 december 2019

Lekker, ongeveer halfuurtje gewacht:prima!

Jan V
17 december 2019

Na jaren weer eens spareribs besteld. Ik vond de vorige vond ik niet zo goed. Dus na 2 jaar dacht ik laat ik maar weer eens Spareribs bestellen om te kijken of ze de spareribs ook hadden verandert. En jawel ze waren echt fantastisch lekker zo van het bot en een heerlijke bijt. Ik had naturel maar echt een aanrader. Afz Jan: die zo af en toe besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
16 december 2019

Ik weet van horen zeggen dat de pizza's normaal heerlijk zijn, maar de inhoud van deze calzone was helaas niet gaar. Rauwe ui en champignon vond ik niet zo lekker, misschien kwam het omdat er heel veel op zat. Volgende keer beter :) Prima bezorging!

Sandra Kolmer
15 december 2019

Heerlijk en snel geleverd

Durk
13 december 2019

Altijd goed, trouwe klant.

booyink
2 december 2019

de pizza s waren lekker , de bezorger was ruim op tijd en wist ons huis direct te vinden zeer tevreden !!!!! kleine tip de pizza s voor te snijden kan wel handig zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
28 november 2019

De pizza was heerlijk, maar de paprika bij de Americano ontbrak.

Dubber
22 november 2019

Op tijd bezorgd en de bestelde pizza's waren goed van smaak.

Kascqegyf9hoqev
21 november 2019
Remco
18 november 2019

Heerlijke pizzas en snelle bezorging voor een zondag 👍🏻👍🏻😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laure
27 oktober 2019

Heerlijke pizza's en fijn dat jullie zelfs in Luinjeberd bezorgen.

Aj Boschma
25 oktober 2019

Echt heerlijke pizza gehad. Zij doen wel iets met de opmerking die bij de bestelling doet. Ja ze verdienen van mijn een 9. Lekkerste pizza van Akkrum EO

Broersma
24 oktober 2019

Tijd indicatie was 17.50 het was er om 17.15 al. Het klopt dus lang niet. Dit viel ons de vorige keer ook op.

Reactie van La Copita

Goedenavond. We gegeven altijd en schatting hoe laat we ongeveer der zijn . Soms zijn we vroeg en soms wat laat we willen ieder tevreden houden pizzeria la Copita

Miranda
14 oktober 2019

Snel bezorgd en heerlijk gegeten 👍Miranda

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Silvia Kleefstra
12 oktober 2019

Top en lekker wil wel meer keuze hebben van lasagne verder was het goed

Sas
22 september 2019

Op zaterdagavond supersnel bezorgd en goed warm.

Miranda
16 september 2019

Snel en lekker 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Greetje
1 september 2019

Extra ingrediënten besteld voor op de pizza’s. Wel extra bij betaald maar niet gekregen!

nijdam
19 augustus 2019

prijzen verschillen op site, als je gaat bestellen kost een mixed grill 17.25en ga je dan verder kost het plotseling 18.30. dan komen de bezorgkosten er nog bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Copita

Goedemorgen . Je kunt het gewoon ophalen is maar 2 min lopen en verschilt ook nog 2,25 bezorg kosten .

Kroes
12 augustus 2019

Lekker, behalve de sla, geen zure prut erop, maar sausje ofzo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
8 augustus 2019

Snelle bezorging.

Dirk Van der meulen
2 augustus 2019

Duurde veel te lang!

R Sikkema
25 juli 2019
Agnes Boschma
24 juli 2019

Wij eten altijd super lekker van la copita!!!

Van Der meer
19 juli 2019
Liny Jacobs
27 juni 2019
kramer
12 juni 2019

ynoarder!

Sander van Loon
8 juni 2019

De kwaliteit is altijd erg goed. De bezorging deze keer ondermaats. De bestelling was niet goed doorgekomen, na een uur gebeld en status gevraagd. Uiteindelijk 2 uur later alsnog bezorgd. Geen excuses gehoord, was netjes geweest.

Evert Huizing
3 juni 2019

Pizza zat heet in de doos dus daarom super bezorging.

P.de Vries
3 juni 2019

Het bestelde eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
12 mei 2019

Heerlijk gegeten op memmedei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tjittie
4 mei 2019

Was prima, goede kwaliteit, snelle bestelling,

Dirk
23 april 2019
Hans
23 april 2019
Desiré
15 april 2019

De pizza’s zijn hier altijd lekker en van goede kwaiteit, dit geldt ook voor de kapsalons en de shoarma. Ik heb gisteren voor de verandering een lasagne bolognese genomen maar was hierover niet te spreken. De smaak was oké. De lasagne was heel erg vet en leek meer op soep, er zat geen structuur of vorm in. Volgende keer gewoon weer pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
11 april 2019

Deze keer goed op tijd afgeleverd en lekker gegeten

Agnes Boschma
7 april 2019

Altijd heerlijk eten!??

Greetje
5 april 2019
jelle
5 april 2019
Wieufbviuh2iuhfv
28 maart 2019
Grou
13 maart 2019

Prima

Wapstra
11 maart 2019

Jullie waren mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Slagter
10 maart 2019

Heerlijk!

Anoniem
7 maart 2019
Tjitske
4 maart 2019

Pizza goed! Had aan 1 kant nog iets langer mogen bakken maar smaakte heerlijk. Shoarma schotel viel tegen. Shoarma veel te gekruid, vlees niet meer te proeven. Daarnaast patat / shoarma verhouding omgedraaid? Zeer veel patat en maar weinig shoarma.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lemstra
22 februari 2019

Heerlijk en precies op tijd??

Cees Epema
21 februari 2019

Gemakkelijk en snel!

Erik
15 februari 2019

Het was heerlijk!! Vriendelijk personeel en ruim optijd klaar voor bestelling!

J. de vries
12 februari 2019

Was niet duidelijke welke calzones in welke doos zat. Leek ook niet echt op wat we besteld hadden...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nijdam
11 februari 2019

smaakt als altijd prima alleen de porties worden kleiner

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D. Faber
10 februari 2019

Lekkere pizza’s. Plezierig bestelproces.

Slagter
27 januari 2019
R. Bruinsma
24 december 2018

Bezorgmoment op 19.30 gezet. Dit ook bevestigd gekregen en deze tijd staat ook op de bon. Bezorgd om 17.50.... jammer... Nu had mijn man koud eten omdat hij nog niet thuis was...

Dana
23 december 2018

Heerlijk gegeten, mooi op tijd bezorgd , Beetje jammer van de bezorgkosten binnen Akkrum en de kosten voor iDeal betaling , bestellen via de site kun je alleen met iDeal of creditcard doen, dan is het erg jammer dat dat dan ook nog extra kost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R vd schaaf
8 december 2018

Friet was me te zout verders prima

Suiker
25 november 2018

Na ongeveer een uur gewacht te hebben wat vooraf bekend was een heerlijke warme pizza met genoeg vulling en een heerlijke smaak. Ook het brood met de kruidenboter smaakte goed en ook lekker warm.

Agnes Boschma
22 november 2018

Het eten is super lekker, allen de bezorgtijden die via de mail wordt aangegeven en de daadwerkelijke aflever tijd is enorm verschillend. Mail geeft bijv. 17:45 aan maar het eten kwam al 17:10. Voor ons zelf verder geen probleem maar kan voorkomen dat anderen er minder blij zullen zijn omdat je in die tijd snel even een hond kan uitlaten. Maar wat ik in het begin al zei het eten is verrukkelijk en dat is wel het belangrijkste

Tjitske
19 november 2018
Endruscheit
8 oktober 2018
A. de Jong
30 september 2018

Heerlijke pizza's, keurig op tijd volgens afspraak. Gaan we vaker doen.?

B. Atsma
29 september 2018

Pizza was niet bepaald rond en evenals in de doos aan een kant een dubbelgeslagen rand. Verder heeft de smaak er niet onder geleid, lekker opgegeten. De lever tijd viel mij wel vies tegen. Besteld rond half 6.. en pas 20 over 7 stond de bezorger voor de deur. Dat is bijna 2 uur wachten op een pizza..

Esther
24 september 2018

Pizza was erg lekker, maar klopte niet helemaal met wat ik besteld had. Ik had nummer 53. Americano met extra tonijn besteld. Maar ipv de ui, zat er ei op de pizza. Dus dat was wel wat jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JP
17 september 2018

Goede pizza's en precies op de afgesproken tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes
27 augustus 2018

Eten was super lekker, alleen stond er dat er over 3 kwartier bezorgt zou worden en kwam met 22 minuten al. Is dat op zich mooi zou je zeggen alleen we hadden daar onze planning op gedaan! Nu was iedereen nog niet thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geen naam
25 augustus 2018

Ik vond de pizza minder lekker, weinig beleg.

S Vis
25 augustus 2018

uitstekende smaak en snel gebracht top

Sido Bos
19 augustus 2018

Goede pizza’s en snelle service

Ad
19 juli 2018

Alles lekker, warm en goede bezorging. Jammer, dat ze de opmerking die je bij de bestelling meegeeft niet lezen, of niet op reageren!

Jelle
1 juli 2018

Heerlijke kapsalon. Op tijd en netjes bezorgd.

Moniek
30 juni 2018

Pizza's zoals pizza's horen te smaken, gewoon thuis afgeleverd!!

Jan
30 juni 2018

Perfect ga zo door...

Kaatje
24 juni 2018

Heerlijke pizza’s! Nog goed warm(heet) en goed belegd met alle maal verse ingrediënten. Aanrader!

Anoniem
20 juni 2018

Heerlijke verse pizza's en breed assortiment. We bestellen bijna wekelijks en elke keer weer topkwaliteit.

Rixt
7 juni 2018

Wat hebben wij weer heerlijk gegeten gister, pizza's waren er ruim binnen de 30 minuten, overheerlijk en lekker warm! Chapeau!

Anja
4 juni 2018

Super goede service en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
17 mei 2018
Beijert
14 mei 2018

Goed gegeten, grote porties . De bestelling kwam na ongeveer 35 minuten al bij ons.?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
2 mei 2018

Kapsalon was heerlijk!

Rentema
3 april 2018

Ik vroeg gesneden in partjes maar dat werd vergeten.

Hetty
28 maart 2018

Pizza's waren heerlijk! Lekker warm en goed van smaak. We hebben echter meer dan een uur op onze pizza moeten wachten.

?
23 maart 2018
Marjo
16 maart 2018

Super snel. Was 3 kwartier tot 1 uur gezegd maar was er in een half uurtje.TOP

Mark
12 maart 2018

Heelijk pizza’s de lekkerste pizza’s van Akkrum en de omgeving ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd Schaaf
11 maart 2018

De friet was te zout

Reiding
4 maart 2018

De pizza was het ietsje langer wachten waard. Lekker. Doen we nog eens.